Your address will show here +12 34 56 78
Wat is YOU-nite zeg je?

Wel, het is een organisatie door en voor jongeren die iedereen de kans wil geven om zijn of haar stem te kunnen laten klinken en gehoord te kunnen worden. Het maakt niet uit hoe je eruitziet, waar je vandaan komt, of je een jongen of meisje bent, welke kleur je huid heeft of waar je in gelooft… Jouw stem telt! Door samen onze stem te gebruiken, kunnen wij iets schitterends maken van ons kleine Belgenland.


Om dit te kunnen realiseren, werd een online platform (you-nite.be) opgericht, waar zij die hun stem willen laten weerklinken, gehoord kunnen worden. Op deze website kunnen mensen hun wensen en ideeën voor een mooier en beter België uitspreken in een korte videoboodschap. Dit alles met het oog op het overhandigen van alle videoboodschappen en reacties in de vorm van een digitale videobrief aan premier Charles Michel begin december.


Aarzel dus niet om jouw videoboodschap in te zenden via younitebelgium@gmail.com of bezoek simpelweg onze website you-nite.be. Op onze website worden alle videos gebundeld en is er bovendien de mogelijkheid om een berichtje of reactie achter te laten. Aarzel niet om deel te nemen aan ons project en draag zo bij aan een betere toekomst. Als u er graag bij bent tijdens de overhandiging, dat kan! Volg onze website voor verdere informatie.

  • Text Hover